Asiantuntevat ratkaisut kiinteistön vahinkoihin

Palovahingot, hajut, graffitit tai erikoispuhdistustarpeet – ETP Vahinkopalvelut tarjoaa kattavat ratkaisut kiinteistön palauttamiseksi puhtaaksi ja turvalliseksi. Luota asiantuntevaan tiimiimme, joka hoitaa kiinteistösi ammattitaidolla ja varmistaa parhaan mahdollisen huolenpidon vahinkojen jälkeen.

Palosiivous

ETP Vahinkopalvelut Oy on erikoistunut palovahinkojen korjaamiseen, tarjoten nopeita purku- ja puhdistustöitä palovahinkokohteissa. Meiltä saat asiantuntevat hajunpoistokäsittelyt sekä lisävahinkojen torjuntatyöt, ja palveluihimme kuuluu myös palovahinkojen tarkastukset ja konsultoinnit, joissa kartoitamme vahinkojen laajuuden ja tarvittavat toimenpiteet ammattitaidolla.

Tulipalon jälkeen on ensisijaisen tärkeää reagoida nopeasti, jotta vahinkojen laajuus voidaan minimoida. Tiimimme hoitaa jälkivahinkojen torjunnan huolellisesti, varmistaen, että kiinteistösi on puhdas ja turvallinen ennen saneerauksen aloittamista.

Ammattilaisemme tuntevat palokohteiden erityiset työskentelyolosuhteet ja hoitavat puhdistustyöt oikeaoppisesti, huomioiden myös viranomaisvaatimukset. Voit luottaa meihin, kun tarvitset nopeaa ja asiantuntevaa apua palovahinkojen jälkihoidossa.

Erikoispuhdistus

Erikoispuhdistukset ovat vaativia siivousalan palveluita, jotka edellyttävät erityisosaamista, ammattitaitoa ja erikoiskalustoa. Ne soveltuvat esimerkiksi vaikeasti likaantuneiden pintojen, kuten ulkoseinien ja betonilattioiden, tehokkaaseen puhdistukseen korkeapainepesulla. Ilmastointikanavien puhdistus varmistaa hyvän sisäilman laadun poistamalla pölyn ja mikrobit. Hiekkapuhallus puolestaan palauttaa pintojen eheyden poistamalla ruosteen ja maalikertymät. Erikoispuhdistuksiin kuuluu myös desinfiointi, joka varmistaa turvalliset olosuhteet niin yksityisissä kuin kaupallisissa kiinteistöissä.

Graffitien poisto

Graffitien nopea poistaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta maalit eivät ehdi imeytyä syvälle pintoihin ja aiheuttaa pysyviä vaurioita. Viivyttely voi vaikeuttaa puhdistusta ja nostaa kustannuksia. Käytämme tehokkaita kemiallisia ja mekaanisia menetelmiä, jotka poistavat graffitit vahingoittamatta pintoja. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että kiinteistösi palautetaan nopeasti ja huolitellusti alkuperäiseen kuntoonsa.

Hajunpoisto

Hajunpoisto on kriittinen osa kiinteistön vahinkojen jälkeistä palautusta, erityisesti silloin, kun haitallisia hajuja aiheuttavat esimerkiksi kosteusvauriot, tupakka tai lemmikit. Hyödynnämme tehokkaita menetelmiä hajujen poistamiseen, puhdistamalla niin pinnat kuin irtaimiston. Menetelmämme takaavat hajujen täydellisen neutraloinnin ja palauttavat tilat terveelliseen ja raikkaaseen kuntoon. Työ suoritetaan aina turvallisesti ja huolellisesti, ottaen huomioon hajuongelman taustalla olevat syyt ja kohteen erityistarpeet.

Kalmasiivous

Kalmasiivous on erityisen vaativaa työtä, joka käsittää asunnon pintoihin, irtaimistoon ja rakenteisiin mahdollisesti syntyneiden vahinkojen huolellisen käsittelyn. Arviomme siivoustarpeen aina kohteen vaatimusten ja tilaajan toiveiden mukaisesti, ottaen huomioon mikrobien aiheuttamat terveys- ja hajuhaitat. Palveluumme kuuluu tilojen raivaus, desinfiointi, hajunpoisto sekä vaurioituneiden materiaalien ja irtaimiston hävittäminen. Kalmasiivous ei ole tavanomaista siivousta; se vaatii nopeaa toimintaa ja vankkaa ammattitaitoa, jotta asunto voidaan palauttaa turvalliseksi asumiskäyttöön. Suosittelemme jättämään kalmasiivouksen ammattilaisten hoidettavaksi, jotta prosessi sujuu nopeasti ja hienovaraisesti.

Jos sinulle jäi kysymyksiä tai kaipaat tarkennuksia palveluistamme, otathan meihin yhteyttä – autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!